Home/Werken bij

geplaatst op 7 december 2022

Medewerker productie en techniek (24 uur)

Campooz groeit! Vanuit onze werklocatie in Assen vinden steeds meer vouwwagens hun weg naar kampeerders in heel Europa. Om onze groei bij te kunnen benen, zijn wij op zoek naar een Medewerker productie en techniek. In deze rol ben je medeverantwoordelijk voor een prachtig eindresultaat. Ons productieteam is opgedeeld in productie, controle en techniek.

Wat ga je doen?

Jouw werkzaamheden bestaan grofweg uit twee onderdelen. In de productie draag jij je steentje bij aan de assemblage van tenttrailers. Dit zijn voornamelijk lichte montagewerkzaamheden. Wat betreft de techniek ben je onder andere betrokken bij de (door)ontwikkeling van onze producten en voer je allerhande technische werkzaamheden uit binnen ons bedrijf. Je werkt nauw samen met én assisteert onze Teamleider productie.

Wat breng je mee?

Je krijgt er energie van om je handen uit de mouwen te steken. Je staat stevig in je schoenen en bent een teamplayer. Naast dat wij verwachten dat je met een glimlach op de werkvloer staat, vinden wij het belangrijk dat je leergierig bent en zaken snel oppakt. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Daarnaast werk je netjes en precies.

Wat bieden wij jou?

Je wordt onderdeel van ons gezellige team. Op de werkvloer hangt een fijne sfeer. Naast hard werken, wordt er veel gelachen. Wij bieden een marktconform salaris. Je start met een halfjaarcontract. Als het van beide kanten bevalt, behoort een vaste aanstelling tot de mogelijkheden. Wij doen regelmatig iets leuks met ons team en stimuleren persoonlijke én professionele ontwikkeling.

Over Campooz

Zeven jaar geleden begon Campooz met een goed idee. In korte tijd zijn wij uitgegroeid tot toonaangevend kampeermerk. Ons assortiment bestaat uit vouwwagens, caravanluifels en kampeeraccessoires. Onze producten worden verkocht via een internationaal netwerk van dealers en verkooppunten.

Interesse?

Heb je geen twee linkerhanden en zin om voor een jong en dynamisch bedrijf te werken? Stuur ons dan een korte motivatie én jouw CV naar info@campooz.com (ter attentie van Raoul Veldink). Heb je vragen? Bel dan tijdens kantooruren naar 0592 – 769106. Je kunt vragen naar Raoul.

Ben je op zoek naar een leuke stageplek?

Ben je student en zoek je een leuke stageopdracht, plek om onderzoek te doen of totaal iets anders? Laat het ons snel weten. We gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Stuur een mail naar info@campooz.com. Dan nemen wij contact met je op!

Stuur ons een open sollicitatie

Wil je werken bij het allerleukste kampeerbedrijf? Vertel ons kort hoe jij dat voor je ziet.