Zomertheatertour 2019

Campooz Zomertheatertour

De tour is een initiatief van creatief productiebedrijf Van Straat tot Laan BV en Campooz. De tour trekt met 2 te gekke kindervoorstellingen door Nederland. De voorstellingen zijn zeer interactief en nemen kinderen mee naar een fantasierijke belevingswereld.

Met de tour steunen Van Straat tot Laan BV en Campooz Orange Babies. Een speciaal voor dit goede doel ontworpen oranje vouwwagen gaat mee op tour!

De Zomertheatertour start 5 augustus en loopt tot en met 25 augustus 2019. De voorstellingen zijn in deze periode op alle dagen van de week te boeken. De voorstellingen duren circa 45 minuten en worden altijd afgesloten met een Meet & Greet met de acteurs.

Boekingen:

Toine Straatman
toine@vanstraattotlaan.nl
+31683997145

Elise van der Laan
elise@vanstraattotlaan.nl
+31638032369

Agenda

Zomerfestival Kloosterveen – Assen
Zaterdag 13 juli
13.00- 17.00 uur

Park Berkenrhode – Wekerom (Veluwe)
Zondag 21 juli – 14.00 uur
Zondag 28 juli – 14.00 uur
Zondag 4 augustus – 14.00 uur
Zondag 11 augustus – 14.00 uur

Pullendagen – Hoogeveen
Speeltijden: 12.00, 13.00, 14.00 en 15.00 uur
Donderdag 18 juli
Donderdag 25 juli
Donderdag 1 augustus
Donderdag 8 augustus
Donderdag 15 augustus
Donderdag 22 augustus

RCN De Noordster – Dwingeloo
Zaterdag 17 augustus – 16.00 uur
Zaterdag 24 augustus – 16.00 uur

Caatje a/d Lek – Culemborg
Zondag 25 augustus – 14.00 en 16.00 uur

Twee super leuke voorstellingen!

Het geheim van de schatkist | Kapitein Kromspijker en Sophie (4+)

Ga mee op avontuur op de rommelzolder van Sophie. Daar tussen de oude boeken en stoffige spullen staat een honderden jaren oude schatkist. De bezoekers worden meegezogen in een spannend en interactief avontuur met Kapitein en zijn stuurvrouw Sophie, want er blijkt een geheim aan deze schatkist te kleven. Bovendien is het nog nooit iemand gelukt om de schatkist te openen. Zal het Kapitein en Sophie lukken om de kist samen met de kinderen dan nu eindelijk te openen en zo het geheim van de schatkist op te lossen? Het geheim van de schatkist is een interactieve en fantasierijke voorstelling die kinderen naar het puntje van de stoel brengt. Zij laten zich volledig meenemen in het avontuur. Voor de ouders is het ultiem genieten.

Familie van Streek | Het campingavontuur (4+/6+)

Ga mee op vakantie met de knotsgekke Familie van Streek! De Familie van Streek; Vader Sjaak van Streek, Moeder Margriet en de kids Bram en Elsje zijn gezellig samen op vakantie in hun familietent. Het belooft een leuke vakantie te worden, totdat langzaam alles in de soep loopt. Vader wil maar doorwerken, Elsje vindt alles stom, Moeder raakt in paniek en tot overmaat van ramp raakt de familie dan ook nog kleine Bram kwijt. Als dat maar goed komt? Help jij de familie mee Bram te zoeken? De gezellige familieklucht Familie van Streek wordt gespeeld door twee acteurs, die alle rollen in de voorstelling spelen. Een interactieve theaterbeleving voor jong en oud!

Tip een camping!

Neem onderstaande tekens over
captcha

Dit bericht sturen we namens jou:

Hallo!

Binnenkort kom ik bij jullie kamperen. Nu al zin in!

De reden dat ik dit bericht stuur, is om de Campooz Zomertheatertour onder de aandacht te brengen. Twee superleuke kindervoorstellingen voor op de camping. De tour trekt van 13 augustus tot 2 september door Nederland en steunt het goede doel Orange Babies. Iets voor bij jullie op de camping? Meer informatie vind je op www.campooz.com/projecten/zomertheatertour-2018.

Vriendelijke groet,
<<Jouw naam>>