Werken bij

Werken bij Campooz

Medewerker productie en controle – 24 uur

Campooz groeit! Vanuit ons bedrijf in Assen vinden steeds meer vouwwagens hun weg naar kampeerders in heel Europa. Om onze groei bij te kunnen benen, gaan wij ons productieteam uitbreiden. Als medewerker productie en controle ben je mede verantwoordelijk voor een prachtig eindresultaat.

Werkzaamheden

 • Aanhangers gereed maken zodat de tent er op gemonteerd kan worden
 • Kwaliteitscontrole van de tent
 • Vouwwagens klaar maken voor verzending naar onze dealers
 • Hand en spandiensten verlenen zoals pakketjes inpakken en orderpicken 

Wat verwachten wij van jou?

Naast dat wij verwachten dat je met een glimlach op de werkvloer staat, vinden wij het belangrijk dat je leergierig bent en zaken snel oppakt. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Daarnaast werk je netjes en precies.

Wat hebben we jou te bieden?

Je wordt onderdeel van ons gezellige team. Op de werkvloer hangt een fijne sfeer. Naast hard werken, wordt er veel gelachen. De werkdagen zijn bij voorkeur op maandag, woensdag en vrijdag. Wij bieden een marktconform salaris.

Interesse?

Heb je geen twee linkerhanden en zin om voor een jong en dynamisch bedrijf te werken? Stuur ons dan een korte motivatie én jouw CV (info@campooz.com). Heb je vragen? Bel dan tijdens kantooruren naar 0592 – 769106. Je kunt vragen naar Raoul.

Geplaatst op 6 november 2020

Kampeer & Caravan Jaarbeurs – 6-10 oktober 2021
Kom je ons een dag helpen?

Heb je zin om ons een dag te komen helpen? Het enige dat je hoeft te doen is praten over jouw klapkar. Super leuk en gezelligheid gegarandeerd! De enige voorwaarde is dat je in het bezit bent van een Campooz vouwwagen.

Wij betalen jouw reiskosten en de entree. Daarnaast krijg je van ons een mooie Campooz polo en een leuk cadeautje.

Interesse? Vul dan onderstaand formulier in.

  Neem onderstaande tekens over
  captcha

  Team Campooz
  Buitenlandse beurzen en evenementen

  Campooz groeit. Zowel in Nederland als daarbuiten. Dat betekent ook dat wij vaker aanwezig zijn op beurzen en andere evenementen. Daarvoor zijn wij op zoek naar kampeerders die het leuk vinden om ons merk te vertegenwoordigen. Lees meer…

  Ben je op zoek naar een leuke stageplek?

  Ben je student en zoek je een leuke stageopdracht, plek om onderzoek te doen of totaal iets anders? Laat het ons snel weten. We gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

   Neem onderstaande tekens over
   captcha

   Stuur ons een open sollicitatie

   Wil je werken bij het allerleukste kampeerbedrijf? Vertel ons kort hoe jij dat voor je ziet.

    Neem onderstaande tekens over
    captcha