Werken bij

Werken bij Campooz

Marketing Assistent (24 uur per week) – Gesloten

Over Campooz

Sinds 2015! Campooz is een jong en snelgroeiend Nederlands kampeermerk. Ontstaan uit een passie voor kamperen. Met oog voor kwaliteit en design. Onze vouwwagens heten Fat Freddy en Lazy Jack, onze luifels zorgen ervoor dat caravans er leuk uit gaan zien. De producten vinden hun weg naar kampeerders via een uitgebreid Europees dealernetwerk. Het is onze ambitie om verder uit te groeien tot toonaangevend en eigenwijs merk. In korte tijd hebben wij een sterke en trouwe community opgebouwd. Het team van Campooz is overzichtelijk, de lijntjes zijn heel kort. Check voor meer info campooz.com.

De functie

Je vormt een team samen met Raoul. Jouw belangrijkste taak wordt het onderhouden, versterken en uitbreiden van onze community. Via onze website, social en e-mail. De functie is afwisselend en biedt veel uitdaging. Je wordt onderdeel van één van de snelst groeiende kampeermerken.

Werkzaamheden

  • Schrijven en maken van leuke content en analyseren van het resultaat
  • Ondersteuning bij de organisatie van beurzen en congressen
  • Perscontacten onderhouden
  • Drukwerkbeheer
  • Coördinator van ons team dat content in andere talen verzorgt

Wie ben jij?

Je bent of wilt een online marketing professional worden. Je kent de mogelijkheden van Google, WordPress, Facebook, Instagram en marketing automation. Daarnaast ben je creatief en heb je een vlotte pen. Bij voorkeur beheers je andere talen in woord en geschrift. De afgelopen paar jaar heb je als marketing of communicatie medewerker gewerkt. Je bent organisatorisch sterk en neemt graag initiatief.

Wat mag je van ons verwachten?

  • Een uitdagende baan met veel mogelijkheden
  • Een fijne werkplek
  • Een super leuk team
  • Een halfjaarcontract met optie tot een vaste aanstelling

Kampeer & Caravan Jaarbeurs – 7 t/m 11 oktober
Kom je ons een dag helpen?

Heb je zin om ons een dag te komen helpen? Het enige dat je hoeft te doen is praten over jouw klapkar. Super leuk en gezelligheid gegarandeerd! De enige voorwaarde is dat je in het bezit bent van een Campooz vouwwagen.

Wij betalen jouw reiskosten en de entree. Daarnaast krijg je van ons een mooie Campooz polo en een leuk cadeautje.

Interesse? Vul dan onderstaand formulier in.

Neem onderstaande tekens over
captcha

Ben je op zoek naar een leuke stageplek?

Ben je student en zoek je een leuke stageopdracht, plek om onderzoek te doen of totaal iets anders? Laat het ons snel weten. We gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Neem onderstaande tekens over
captcha

Stuur ons een open sollicitatie

Wil je werken bij het allerleukste kampeerbedrijf? Vertel ons kort hoe jij dat voor je ziet.

Neem onderstaande tekens over
captcha