WIJ ZIJN CAMPOOZ

sterk merk – kwaliteit & service

Aangenaam kennis te maken! Wij zijn een jong Nederlands merk. Gestart in het najaar van 2015. Groot geworden door stoere tenttrailers met namens als Fat Freddy, Lazy Jack en Sleepy Joe. Op dit moment zijn we aan het verbreden naar een kampeermerk. Caravanluifels was de eerste uitbreiding, Campooz Business de volgende. Een accessoire lijn komt eraan.

Vanuit het gevoel ‘Rijd naar de horizon en ga op avontuur’ proberen wij kampeerders te verleiden. Onze producten zijn avontuurlijk zonder extreem te worden. Dat maakt Campooz toegankelijk voor heel veel kampeerders.

Als merk zijn wij persoonlijk en benaderbaar. Wij hebben een hele actieve en vooral super leuke community opgebouwd. Vrienden van Campooz! Daar zijn wij super trots op! Een belangrijk punt waarmee Campooz het verschil maakt, is onze service. Voor ons is niets erger dan de vakantie van iemand verpesten.

Vanuit onze werkplaats en kantoor in Assen vinden onze producten hun weg naar een breed dealernetwerk in Nederland en daarbuiten. Ons team is kundig, zeer loyaal en erg leuk. In Assen worden onze vouwwagens geassembleerd en overige producten gecontroleerd.

Campooz groeit! Onze stip op de horizon is een bedrijf met merken met een duidelijke signatuur. Daarbij vinden wij het belangrijk om bewust te zijn van een bedrijfsvoering die past bij ons én onze producten. Dit vertaalt zich naar mooie producten en eerlijke relaties met ons team, onze dealers toeleveranciers en natuurlijk onze klanten.

v