Home/Alles/Maak kennis met Jorrit!

Daar zit ik dan, kijkend over de akker hier achter mijn huis over het Groninger platteland. Mijn naam is Jorrit en ik ben de nieuwe Online Marketeer bij Campooz. Terwijl ik mijn eerste blog aan het schrijven ben, moet ik denken aan waarom ik hier eigenlijk ben komen wonen. Vrijheid en avontuur. Van beide is hier genoeg te vinden. Dat is ook de reden dat ik enorm werd getriggerd door de vacature van Campooz voor marketeer. Passie voor reizen met het oog op vrijheid en avontuur.

Jorrit

Ook werkten die mooie tenttrailers mij als magie in de ogen. Als fervent kampeerder met mijn oude Land Rover en daktent, was mijn glimlach op het gezicht dan ook al snel verschenen.

Na diverse gesprekken te hebben gehad, ben ik tot mijn enthousiasme aangenomen bij Campooz en ga ik Floor en Raoul ondersteunen op de marketingafdeling. De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan in grafisch design, fotografie, videografie, websitebouw en marketing. Met deze kennis lijkt het mij een mooie uitdaging om een bijdrage te kunnen leveren. Tot Campooz!

Groeten,

Jorrit