Hello Campooz

Hello Campooz pop-up! – Kick off 2021 –  2/3/4 oktober

Update 28 september – andere opzet

Helaas worden wij ingehaald door de realiteit en zijn wij genoodzaakt om voor een andere opzet te kiezen. Enerzijds is dat jammer. Aan de andere kant zijn wij blij dat we jullie een alternatief kunnen bieden.

Om te laten zien wat wij gaan introduceren, zetten wij donderdagavond een video online op onze website. Dan ben je in ieder geval toch een beetje bij ons!

Heb je een ritje naar Zwolle gepland omdat je misschien gebruik wilt maken van de beursaanbieding? Onze pop-up store is op afspraak geopend! Je kunt een afspraak plannen van vrijdag 1 oktober tot en met zondag 4 oktober. Als je een mail stuur naar info@campooz.com, geven wij een seintje hoe en wanneer je de afspraak kunt plannen.

Update COVID-19

Om de gezondheid van onze gasten én onszelf te waarborgen, hebben wij een aantal maatregelen genomen. Allereerst hebben wij het evenement opgedeeld in tijdvakken van 2 uur. Per tijdvak is een beperkt aantal tickets beschikbaar. Daarnaast zijn het buitenterrein en de hal dusdanig ingericht dat 1,5 meter afstand houden geen probleem is. Binnen is het aantal aanwezige personen gemaximaliseerd. Dit betekent dat het kan gebeuren dan je even moet wachten voordat je naar binnen kan.

Heb je tickets besteld? Dan ontvang je voorafgaand aan jouw bezoek een mail met aanvullende informatie en instructies.

Maak kennis met Campooz!

In het eerste weekend van oktober vieren wij de start van een nieuw kampeerjaar. Dit jaar niet tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs maar in Zwolle. Wij laten dit weekend onze nieuwigheden zien voor 2021. Een tipje van de sluier? Joe en Dave komen eraan!

Informatie

2 tot en met 4 oktober

Adres

Campooz pop-up
Marsweg 67
8013 PE Zwolle