World Campooz Day – het begin

World Campooz Day – het begin

Een stukje achtergrondinformatie. Het opzetten van een Campooz is een fluitje van een cent. Met de juiste tips en tricks zet je onze vouwwagens echt supersnel op. Als je deze tips en tricks niet kent, is het net wat lastiger. Denk bijvoorbeeld aan het afspannen van het grondzeil en het moment dat je de valpoten laat zakken. Dat gaat net even anders.

In de zomer van 2017 trokken veel kampeerders voor het eerst met een Campooz Europa in. Dat zette ons aan het denken…

Wij wilden maar een ding: happy campers! Iedereen met een goed gevoel en de juiste kennis op pad. Naast de opzetinstructie bij de dealers een extra opzetinstructie vlak voor de vakantieperiode. Voor iedereen. Het was wat lastig om iedereen op te zoeken. Het was veel logischer om iedereen naar één plek te halen en daar maar direct een gezellig kampeerweekend van te maken. Met het oog op de toekomst en internationalisering hebben we het evenement World Campooz Day gedoopt (wij houden van een knipoog…).

De eerste editie was geslaagd en super gezellig. Een traditie was geboren!

Mede-eigenaar van het leukste kampeermerk ter wereld, Campooz! Woonachtig in Zwolle. Getrouwd met Mirjam en papa van Lily en Jip. Marketeer, reislustig en energiek.

2 Reacties

 1. Auteur
  Raoul 1 jaar geleden

  Hi Ingrid!

  Het weekend is 14,15 en 16 juni. Alle kampeerplekken zijn helaas al vergeven. Je kunt wel op de wachtlijst voor kamperen en bent sowieso zondag 16 juni van harte welkom op ons feestje. Heb je dit al gezien? => https://campooz.com/projecten/worldcampoozday/

  Groet,
  Raoul

 2. Ingrid Bakx 1 jaar geleden

  Hi, vanaf mei 2019 mogen wij ons ook de trotse eigenaren van een Campooz Lazy Jack noemen. Ik ben benieuwd of en zo ja wanneer en waar het weekend in 2019 georganiseerd wordt!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*