Vouwwagen Kampeersysteem

Vouwwagen Kampeersysteem

In oktober 2018 hebben wij het Campooz Kampeersysteem geïntroduceerd. Door een aantal slimme toevoegingen en aanpassingen is de flexibiliteit van onze vouwwagens enorm vergroot. Hiermee hebben wij een antwoord op wensen van kampeerders, gezinnen die niet elk jaar in dezelfde samenstelling op vakantie gaan én mensen die geen voortent maar alleen een zonneluifel willen.  Hieronder per onderdeel een uitleg.

Wensen van kampeerders

In de afgelopen twee jaar hebben wij regelmatig vragen gekregen over het afritsen van de tweede slaapcabine van Lazy Jack. Dan ontstaat er een tweepersoonsvouwwagen met net iets meer leefruimte dan Fat Freddy. Deze wens is uitgekomen! De slaapcabine is nu afritsbaar. Voor kampeerders die heel snel willen kunnen verplaatsen, blijft Fat Freddy natuurlijk de allerbeste optie. Maximaal opzetgemak!

Van twee naar zes en weer terug

Het aantal samengestelde gezinnen in Nederland blijft toenemen. Dit kan betekenen dat het ene jaar alle kinderen meegaan, het volgende jaar de helft en daarna misschien wel met zijn tweetjes. Lazy Jack is een vierpersoonsvouwwagen. Met Ugly Betty geschikt voor zes personen. Met de extra slaapcabine eraf geritst opeens een tweepersoonsvouwwagen. Voor Fat Freddy geldt hetzelfde, alleen dan voor twee of vier personen.

Ugly Betty is wel een speciaal gevalletje. Ze dient als extra slaapcabine voor Fat Freddy en Lazy Jack. Willen de kinderen niet meer bij papa en mama in de vouwwagen? Dan zet je Ugly Betty naast de vouwwagen. Als bijzettent!

Nog meer plek nodig? Neem je slaapzak mee naar buiten en omarm Wild Anna.

Trekking of Camping

Onze vouwwagens zijn verkrijgbaar in twee varianten. Een Trekking variant met stoere zonneluifel en Camping Variant met luifel en drie losse wanden.

De Trekking luifel is gemaakt van licht doek met drie bamboe stokken. Zonder zijwanden en met een super karakteristiek uiterlijk. Heerlijk als je in het voorjaar en de zomer afzakt naar het zuiden.

Wat langer op één plek of met Pasen al kamperen? Dan is de Camping variant een goede optie. Een mooie donkere luifel met drie losse wanden en een kuipzeil. Te gebruiken als voortent. De mogelijkheid bestaat om een extra luifel aan de voortent te ritsen.

Voor iedereen een Campooz!

Mede-eigenaar van het leukste kampeermerk ter wereld, Campooz! Woonachtig in Zwolle. Getrouwd met Mirjam en papa van Lily en Jip. Marketeer, reislustig en energiek.

2 Reacties

 1. erna de vries 1 jaar geleden

  Hallo,

  al eerder heb ik een idee naar jullie gestuurd, n.l om een klamboe te introduceren voor de campooz. Helaas nooit bericht terug ontvangen.

  Wij zijn sinds 2017 in het bezit van fat freddy en vinden het een fantastische vouwwagen maar we hebben altijd veel werk om onze eigen klamboe, die uiteraard voor geen ene meter past en die we op maat moeten maken met knijpers en touwtjes of wat dies meer zij…..een hoop gedoe dus.
  Het zou toch fantastisch zijn om bij deze stoere karretjes een passende klamboe te kunnen leveren??!!!!!

  Ik hoop van u te horen.
  Met vriendelijke groet,
  Erna de Vries
  Arum

  • Auteur
   Raoul 1 jaar geleden

   Hoi Erna!

   Dat is slordig, kan me het ook niet herinneren. Wellicht per ongeluk in de verkeerde mailbox terecht gekomen. Ik mail je alsnog een antwoord.

   Fijne dag en tot Campooz!

   Groet,
   Raoul

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*