Kun je een kunstje?

Ons jaarlijkse feestje World Campooz Day barst uit zijn voegen. We zijn druk met de invulling van het leukste weekend van het jaar. Op zondag 16 juni is er van alles te doen op de grootste vouwwagencamping van Nederland. Dit jaar hebben we voor het eerst een centraal veld ingericht als festivalterrein.

Op World Campooz Day is iedereen welkom. Het is super leuk om rond te zwerven en te praten met de mannen van Campooz, bezitters en collega kampeerders.

Programma

Het programma staat in de stijgers. We hebben een aantal vaste onderdelen zoals workshops, demonstraties, kinderanimatie, live muziek en een gezellige BBQ. Je mag van ons verwachten dat we hiernaast een aantal verrassende elementen toevoegen. De komende maanden maken we het programma stukje bij beetje bekend.

Muzikant, acrobaat of een ander talent?

Het kan niet anders dan dat er onder eigenaren en vrienden van Campooz een enorme hoeveelheid talent en creativiteit aanwezig is. Denk aan muziek, theater, acrobatiek, een leuke workshop of andere toevoeging aan ons evenement. Voel je je aangesproken of ken je iemand? Dat horen wij dan heel graag. Je kunt hieronder een reactie achterlaten of mij een mail sturen.

Tot Campooz!

Groet,
Raoul

Mede-eigenaar van het leukste kampeermerk ter wereld, Campooz! Woonachtig in Zwolle. Getrouwd met Mirjam en papa van Lily en Jip. Marketeer, reislustig en energiek.

2 Reacties

 1. Kitty 12 maanden geleden

  Hee Raoul
  We hadden het er binnen de club over om een soort van wedstrijd te houden bij de volgende Campooz-dagen: wie ’t snelst z’n dakraam dicht kan doen. Gewoon voor de lol/de eer.
  Als dat centraal vanuit jullie wordt aangekondigd is dat nog veel leuker.

  • Auteur
   Raoul 12 maanden geleden

   Ha Kitty! Super leuk, die zetten we op de lijst!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*