Floor

Floor

Hey, leuk om kennis te maken! Ik ben Floor, de nieuwe Marketing Assistant bij Campooz. Woonachtig in Groningen, oorspronkelijk uit Emmen en 24 jaar oud. Ik ben gek op muziek, kunst, natuur, fotografie en natuurlijk op reizen! Het liefst breng ik m’n tijd door met vrienden en familie. Als klein meisje kampeerde ik met mijn ouders en broer elke zomer in het zuiden van Europa. Mijn liefde voor kamperen was ontstaan. Toen de vacature van Campooz voorbij kwam, was ik meteen enthousiast. Dan kun je je wel voorstellen hoe blij ik was, toen ik een telefoontje van Raoul kreeg dat ik aangenomen was. Ik heb er veel zin in om mijn enthousiasme met jullie te delen en kijk er naar uit om te werken voor het leukste kampeermerk van Nederland!

Marketing Assistant bij Campooz. Woonachtig in Groningen, oorspronkelijk uit Emmen en gek op muziek, natuur, kunst, fotografie en natuurlijk ook op reizen!

4 Reacties

 1. Rob Gregoire 6 maanden geleden

  Hé leuk dat je bij Campooz gaat werken op de marketing afdeling. Als klant van Campooz hebben wij de firma als heel erg prettig ervaren. De contacten waren altijd vriendelijk. Kortom ik denk dat je in een fijne werkkring terecht bent gekomen. Heel veel succes.

  Hartelijke groeten
  Rob en Gaby Gregoire

  • Auteur
   Floor 6 maanden geleden

   Hey Rob en Gaby, ik heb er ook erg veel zin in! Die werkkring zit wel goed inderdaad. 🙂 Fijn dat jullie zo tevreden zijn en dank voor het vrolijke bericht!
   Fijne dag & tot Campooz! Groet, Floor

 2. Gert van de Kemp 6 maanden geleden

  Floor succes in je nieuwe baan.

  • Auteur
   Floor 6 maanden geleden

   Bedankt Gert!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*