Dit was World Campooz Day 2019

Op dinsdag 4 juli reed ik met een stapel pallets en de bodemplaten van een oud vouwwagen richting Huizen. Bij aankomst vond ik lege kampeervelden waar van alles stond te gebeuren. Op naar World Campooz Day!

Donderdagochtend ben ik samen met Bonny begonnen met de opbouw van het festivalveld. Tenten, stroom, tafels, stoelen en nog veel meer. Van de pallets en platen hebben we een stoere bar gebouwd.

Showtime! Vrijdagochtend reden de wagens van de families van der Meulen, Kok en van der Meer het terrein op. Hulptroepen gearriveerd! Het Campooz team was intussen ook bijna compleet. Vele handen maken licht werk. Na een aantal uren waren wij klaar om alle kampeerders te ontvangen.

Rond 16 uur kwam er een indrukwekkende stroom auto’s met een Campooz vouwwagens erachter op gang. Direct veel actie op het veld. We waren begonnen!

Regen op zaterdagochtend! Gelukkig werd het rond 9 uur droog en hebben we daarna prima weer gehad de rest van het weekend. Vandaag ging iedereen vooral lekker zijn eigen gang. ’s Middags konden kinderen een cadeautje knutselen voor Vaderdag. Volgens jarenlange traditie was er zaterdagavond een BBQ American style. Hapje, drankje en vooral veel gezelligheid. Huisvriend Jason Staal zorgde voor de muzikale omlijsting.

Zondag was het feest. Aan het einde van de ochtend liep het veld vol met kampeerders, dealers en belangstellenden. Het programma was afwisselend. Live muziek van Jason Staal en Kortom!, opzetinstructies door Gert, introducties, kindertheater door Van Straat tot Laan en slijm maken voor de kids.

Verrassing

Aan het einde van de dag werden wij verrast door Tjeerd van der Meulen. Op initiatief van Jenny Schuurman is een inzamelingsactie gehouden voor Orange Babies. Wij ontvangen een cheque van € 307,05. Geweldig!

De dag werd afgesloten met een Rad van Fortuin. Daarna liepen de velden langzaam weer leeg en ging iedereen huiswaarts. Het was een super weekend. Iedereen die er was bedankt! Op naar volgend jaar!

Bekijk hier de aftermovie >>

Mede-eigenaar van het leukste kampeermerk ter wereld, Campooz! Woonachtig in Zwolle. Getrouwd met Mirjam en papa van Lily en Jip. Marketeer, reislustig en energiek.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*