Camping Campooz

Dit jaar organiseert Campooz voor de derde keer World Campooz Day. Ons jaarlijkse kampeerweekend voordat de zomervakantie begint. Na de zeer succesvolle editie van vorige jaar hebben wij extra ruimte gehuurd. De capaciteit is hiermee uitgebreid naar 90 kampeerplekken. Dit is de maximale capaciteit van Camping de Woensberg.

Tot onze grote verbazing waren alle kampeerplekken eind februari vergeven. Er is een wachtlijst met tientallen belangstellenden. Wij vinden het super jammer dat we zoveel Campooz bezitters teleur moeten stellen.

Kampeerkriebels

Het succes heeft ons aan het denken gezet. Kampeerkriebels omdat het voorjaar is. Samen kamperen met Campooz bezitters. Raoul achter de bar, Gert op het veld om tips te geven en Harry als kampbeheerder. ’s Avonds lekker barbecueën met live muziek. Kamperen is ‘hot’. Wij zouden elk weekend wel World Campooz Day willen!

Verhuizing

Onze roots liggen op een gaaf terrein in Balloo. Vanwege groei zijn wij enkele maanden geleden verhuist naar Assen. Op het terrein waar we begonnen zijn, kwam ruimte vrij. De afgelopen weken zijn wij druk geweest om daar nog een stuk land bij te kopen. Dat is gelukt! Op dit moment is het terrein drie hectare groot.

Die grond hebben wij niet voor niets gekocht. Op dit moment wordt het terrein klaargemaakt om op te kunnen kamperen. Camping Campooz! Wij hebben flink geïnvesteerd in infrastructuur en aankleding. Middenin de natuur en tussen de Drentse schaapskuddes.

Een droom die uitkomt

Dit is een droom die uitkomt. Onze eigen locatie voor World Campooz Day én een fantastische plek om het jaar door te kamperen. Onze eigen speeltuin.

Opening

De opening van Camping Campooz staat gepland voor medio juli. Alle kampeerders zijn van harte welkom!

Naam

Wij zijn op zoek naar een leuke naam voor Camping Campooz. In de lijn van Ugly Betty, Fat Freddy en Lazy Jack. Heb je een idee? Laat het ons weten!

Mede-eigenaar van het leukste kampeermerk ter wereld, Campooz! Woonachtig in Zwolle. Getrouwd met Mirjam en papa van Lily en Jip. Marketeer, reislustig en energiek.

9 Reacties

 1. Marianne 1 jaar geleden

  Hoi Raoul,

  Ik kwam deze blog tegen toen ik verdere info zocht omdat we onlangs een Lazy Jack* hebben gekocht. Wat een leuk idee om mee te mogen denken voor een naam voor de camping! Jullie camping wordt vast een pareltje, net als de vouwwagens. Daarom schoot mij direct de naam ‘Pretty Pearl’ te binnen.

  • Auteur
   Raoul 1 jaar geleden

   Hoi Marianne! Het was een 1 april grap… Wel een hele leuke naam! 🙂

 2. Siska 1 jaar geleden

  Gat in de markt en passend bij de doelgroep Honenliefhebbers. Een hondentent met de naam Crazy Evy?
  Gisteren bij de Jong in Hattem de Fat Freddy besteld en we kijken uit naar ons eerste weekeindje. Als je nog een foto model zoekt, onze Evy is beschikbaar.

  • Auteur
   Raoul 1 jaar geleden

   Hoi Siska,

   Fijn! Gefeliciteerd met jullie aankoop!

   Die zetten we op onze lijst met gewenste accessoires! Een foto van Evy mag je natuurlijk altijd mailen.

   Groet,
   Raoul

 3. Ingrid 1 jaar geleden

  Big Balloo

 4. Ingrid Bakx 1 jaar geleden

  Hoewel ik de snelheid van het opstarten van een camping ook wel “bijzonder” vind en de “toeval” van 1 april a.s. maandag ook te groot vind wil ik toch een nieuwe naam voorstellen. Of het nu de naam wordt van de camping tijdens het Campooz weekend, de naam van stoelen die bij de vouwwagens passen of misschien wel van een kledingkastje dat je met alles er in in de vouwwagen kunt leggen als je verder reist zonder dat alles door elkaar valt. Wat dachten jullie van een tegenhanger van de “gekke” hangmat, het “lelijke” tentje en de “dikke en luie” vouwwagens: “Relaxed Savannah”?

  • Auteur
   Raoul 1 jaar geleden

   Hoi Ingrid. Toffe naam! Die zetten we zeker op ons lijstje! Groet, Raoul

 5. Auteur
  Raoul 1 jaar geleden

  De timing is misschien wat onhandig met 1 april in het vooruitzicht…

 6. Rein 1 jaar geleden

  Leuk idee, vooral nu in de periode net voor 1 april, of krijgen wij dit jaar nog een andere stunt?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*